Op de algemene ledenvergadering van 28 mei zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd: Mark Kwakman en Ruud de Jong. Mark Kwakman neemt per 1 januari de rol van secretaris op zich, en Ruud de Jong die van penningmeester. Verder heeft oud-voorzitter Theo Grootjen afgesproken begin 2023, op de eerstvolgende algemene ledenvergadering, het stokje over te nemen van de huidige voorzitter die dan statutair aftreedt.
Op dit moment bestaat het bestuur dus uit vijf leden, het minimum volgens de statuten. Gelukkig hebben we inmiddels nog twee adspirant-bestuursleden gevonden, die hopenlijk op de algemene ledenvergadering van 14 januari 2023 zullen aantreden.
Ton Zuethof uit Warnsveld treed toe als algemeen bestuurslid, en gaat zich inzetten bij het organiseren van de volgende Schokkerdag. Laurens Klappe uit Rotterdam wordt vice-voorzitter, met het oogmerk zodra het bestuur op volle sterkte is Theo Grootjen op te volgen als voorzitter.
Daarmee is weliswaar het minimale aantal bestuursleden volgens de statuten bereikt. Maar het liefst hebben we nog twee bestuursleden er bij.
Wie o wie komt ons bestuur versterken?

Leer meer

Ik begrijp het!